Intermediair schappen

In Nederland leeft één op de twaalf kinderen in armoede. Deze kinderen kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Stichting Leergeld wil deze kinderen mee laten doen!
Het LOKET Sociaal Vangnet verzorgd uw aanvraag !!!
Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Haarlem betaalt het lesgeld voor kinderen en jongeren met een Haarlem of Zandvoort Pas. Ondanks een minimum inkomen, kunnen zij toch op een sportclub of muziek-, theater-, teken of dansles, rap of een andere expressie cursus volgen. Meedoen maakt kinderen fysiek, mentaal en sociaal sterker en ondersteunt hun ontwikkeling. Het geeft ze geluk, plezier en kansen!
Het LOKET Sociaal Vangnet verzorgd uw aanvraag !!!
Heel veel mensen gaan graag op vakantie, maar lang niet iedereen heeft die luxe. Door financiële problemen kunnen zij zich een vakantie vaak niet veroorloven. Toch weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om er even tussenuit te gaan. Reis met je Hart zet zich in voor deze mensen. Door het geven van een stukje geluk, kunnen zij de vaak zorgelijke realiteit beter trotseren.
Kijk op de site van Reis met je Hart Of vraag aan Het LOKET

1 op de 12 kinderen groeit op in armoede.

waaronder zo’n 35.000 jongeren van 18 tot 21 jaar die grote moeite hebben om rond te komen. Jongeren die aan het begin van hun volwassen leven staan, maar niet kunnen beginnen met “bouwen”. Jongeren voor wie een laptop, vervolgstudie, sportles, goede schoenen, beugel of ingerichte kamer niet vanzelfsprekend is. Kinderhulp is er ook voor hen!
Het LOKET Sociaal Vangnet verzorgd uw aanvraag !!!