Stoppen met roken

Stoppen Met Roken samen met een coach

Stoppen met roken is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Vooral als u dat alleen gaat proberen. Met hulp is de kans op succes veel groter.

Met begeleiding van een gecertificeerde Stoppen-Met-Roken-coach leert u de vicieuze cirkel van verslaving en gewoonte te doorbreken.

Loopt u al langer rond met de gedachte om te stoppen met roken?

Dan is dit misschien wel het moment om de knoop door te hakken en definitief afscheid te nemen van uw rookverslaving.

Stoppen Met Roken Programma

Het succes wordt grotendeels bepaald door motivatie en actieve inzet van u zelf. Samen maken we een plan naar een nieuwe rookvrije leefstijl. U krijgt gedurende maximaal 3 maanden begeleiding, die bestaat uit een intakegesprek en 5 voortgangsgesprekken: dit kan ook online of telefonisch. Tussendoor werkt u in uw eigen persoonlijke werkboek, en kunt u aansluiten bij een wandeling onder begeleiding van uw coach. De combinatie van persoonlijke gesprekken en bewegen vergroot de kans op een rookvrij leven. Onze ervaring is dat aandacht voor bewegen en leefstijl helpt bij het stopproces.

Vergoed door Zorgverzekeraar

De begeleiding wordt één keer per kalenderjaar vergoed door de Zorgverzekeraar vanuit het basispakket. De vergoeding is vrijgesteld van het eigen risico.

 

Neem direct Contact op:

Nico van Hemessen
06-1425 9662
website: mentoryou.nl
info@mentoryou.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.